Első!

 2010.04.07. 15:09

*facepalm*

Reggel 8 órakor már az állomáson volt, mégsem fért fel a 9-kor induló IC-re egy Győrben tanuló egyetmista lány. Nem először járt így.

 

A megyehídi K. D. Győrben egyetemista. Kedden 11 óra 20 perckor kezdődik az első órája az egyetemen. Akárcsak máskor, kedden is a 9 órakor induló InterCityvel szeretett volna eljutni Győrbe.

 

Reggel nyolc órakor már a szombathelyi vasútállomáson volt, de hiába: már nem kapott jegyet az egyébként Szentgotthárd felől érkező vonatra, mert az tele volt. Ekkor telefonált szerkesztőségünkbe a lány barátja, L. István, akit szintén nagyon bosszantott az eset.

 

 - Nem először fordult elő velem, hogy nem fértem fel a vonatra. Nem voltam egyedül, mások is lemaradtak. Ajánlották az öt perccel később induló vonatot, de azzal nem értem volna be órára. Latin órám kezdődik 11 óra 20 perckor, ez a harmadik, amiről lemaradok a vonat miatt, így valószínű, hogy vizsgázni sem mehetek. Bementem az ügyfélszolgálatra, hogy igazolást kérjek, de elküldtek, mondván: csak a vonatok késése esetén adhatnak ki igazolást mesélte K. D.

 

A lánynak csütörtökön lesz legközelebb órája, így a történtek után már előre megvette a jegyét az IC-re.


Forrás: megintállunkvazze

A bejegyzés trackback címe:

https://napihuje.blog.hu/api/trackback/id/tr411901778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2017.02.02. 15:22:11

Ha latinra ment akkor: Homo proponit, Deus disponit.

Cycmen 2017.02.02. 15:25:54

Egy latin szerető segítene? A nevem Bernardo el Kolomparo! Dugás után beviszem kocsival Győrbe!
süti beállítások módosítása